Automate your Marketing
with Womplify




 
sal's FotoPage

By: mama hazim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jun-2008 05:00 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Hazim

 






Nie anak ke4...ke5 la sepatutnya kan..pasal akak sulung kembar...nak masuk 9 bulan..special Muhammad Hazim nie.dia lahir pada tarikh ulangtahun kelahiran k.sal...tarikh lahir kami sama la..20hb september...nanti sambut besday baby sama ngan mama la..
dah pandai merangkak dan dah mula nak berdiri...gigi dah tumbuh 4 batang...awal tumbuh gigi..sama macam abangnya haziq..pasal tu la gigi haziq cepat rosak..



Quote:
azue~ k.sal dah buat pizza tu pagi tadi... buat tuk bekpes..anak2 pun bawak gak pi skolah..sedap dan mengeyangkan..tak sempat la nak snap gamba.. takpe la..lain kali buat lagi akak snap gamba..neway mekasih yer kerna berkongsi resepi..kalau ada resepi yg ringkas2 lagi share la lagi...

ima~ kiranya nanti kita sambut besday di bulan yg sama la iyer....


Tuesday, 10-Jun-2008 03:00 Email | Share | | Bookmark
Arman Haziq

 
 




Haziq nie anak ketiga la..dia nie agak garang sikit...baru 4th..dulu dia rapat ngan achunya..tapi sekarang tak boleh berenggang ngan abahnya la pulak...sejak achu dah kawin...haziq nie pandai berdikari..tapi hari2 minta duit nak pegi beli jajan..hahahaha...


Tuesday, 10-Jun-2008 02:00 Email | Share | | Bookmark
Aiman Syahmie





Nie anak kedua k.sal...Aiman tak kisah....
dia memang tak kisah pun...Aiman nie dah 7th...dah darjah 1 sekolah kat Tmn Hi-Tech sama la ngan kembar...kakak2 kembar dia suka bergaduh ngan aiman nie..pasal aiman nie suka menyakat adik2 dia...kalau pegi sekolah putih melepak baju..balik umah jer baju dah jadi macam orang buat kerja binaan jer...fuhh!!penat oo nak mendobi baju sekolah dia..tapi yang menyiapkan baju sekolah aiman masa nak pegi sekolah kakak2 kembar tu ler..mereka bergilir ambik tugas siapkan baju aiman...iron baju dan seluar... nasib la ada anak2 perempuan yang boleh diharap..ringgan la sket tugas mama nie...
Aiman nie kan hobi dia tengok kartun ngan buat kira2...tabiat semula jadinya ialah HISAP JARI...tak tau dah nak buat macamana nak bagi berhenti...kat sekolah pandai pulak dia kontrol macho tak isap jari..takut awek tengok katanya...hehehe...dia nie paling suka ngan pompuan yang comel2...


Monday, 9-Jun-2008 08:34 Email | Share | | Bookmark
my twin







Nie la anak k.sal yang pertama..kembar..lahir pada 3hb March 1996
dah 12th..dan tahun nie nak amik periksa UPSR...
yang baru merah tu adik,namanya Nursyahirah dan yg sorang lagi tu kakak ler..namanya Nursyafiqah..
si kembar nie rajin tau....hehehe...rajin bergaduh...
anak perempuan sulungkan..boleh la nak minta tolong kemas2 rumah..tapi satu yang paling mnyenangkan ialah mereka nie rajin sangat mengasuh baby...sampai baby tu manja teramat
ngan kakak kembarnya tu...



Quote:
kak Liza ~ memang la best ada anak kembar nie..tambahan anak sulung lak..pompuan lagi tu
neway thanks ya kak liza sudi melawat fp kak sal yer..kak sal masih belajar lagi nie..masih perlukan bantuan senior2 kat fp...


Sunday, 8-Jun-2008 16:33 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland

nie antara boss2 k.sal yg ikut...hehe..sporting abis dorang nih.
wahh..layan nasik lemak la k.hang pepagi di cameron...
k.hang dok possing dalam bus ngan k.ekka...
View all 23 photos...
Bulan lepas k.sal pergi ikut rombongan ke ch..rombongan tempat keje la..
biar pun dah lepas tapi saja la k.sal nak interprem gak pic2 masa kat sana tu kan..
hehe...k.sal bawak anak perempuan..sikembar tu...
seronok pun ada letih pun ada...maklum la bermalam atas bus saja kan...
layan saja la gamba2 masa pi rombongan ke ch tu...nak cerita pun takde idea la...huhuhu...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net